TE HUUR PENTHOUSE HUURPRIJS € 1250,- excl. kosten

Poorthuisstraat 83 - Bergambacht

 

alt   alt  

 

TE HUUR. Een luxe Top appartement (Penthouse) met een zonnig dakterras op het zuiden van circa 12 m², met een vrij uitzicht, gelegen aan de rand van Bergambacht in het appartementencomplex ”Slothoven” waar eventueel een mogelijkheid is voor woonzorg.
De minimum leeftijd is 55 jaar en van de in het complex aanwezige zorgorganisatie Zorgpartners Midden Holland behoort het verkrijgen van een zorgpakket tot de mogelijkheden.
Doordat het penthouse is gelegen op de bovenste verdieping heeft u een grote mate van privacy.
Uiteraard is er een lift aanwezig in het complex. De woonoppervlakte bedraagt circa 110 m² en het terras is circa 12 m² groot.

Indeling alles gelijkvloers op de 3e etage:
entree, ruime brede gangen met brede deuren, vanaf de gang toegang tot 2 slaapkamers van elk 9 m² beide voorzien van een schuifkastenwand, waarvan met één spiegelwand, een zeer ruime en vooral lichte woonkamer (5.54x5.56m) met openslaande deuren naar een breed dakterras, een fraaie keuken met onder- en bovenkasten en voorzien van diverse inbouwapparatuur als keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer en een vaatwasser, ouderslaapkamer (4.76x3.24m) met schuifkasten met twee spiegelwanden en met toegang tot een grote badkamer (2.69x3.24m) met inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. De badkamer is ook vanuit de gang bereikbaar en is levensloopbestendig ingericht. Verder een grote inpandige berging met wasmachineaansluiting, een kleine bergruimte met cv ketel (Intergas HR combiketel) en een aparte toiletruimte met toilet en wasbak.
 
Bijzonderheden:
Electrische zonneschermen aan de achterzijde bij het terras.
Zonwering aan de binnenzijde, luxaflex.
Openslaande deuren met horren in de woonkamer.
Beeldtelefoon in de woonkamer voor bekijken, communiceren en opendoen bezoekers.
Mobiele airco voor in de ouderslaapkamer.
Bang & Olufsen audiosysteem in de woonkamer.
Hardhouten kozijnen, draai/kiepsysteem met dubbele beglazing.
Het appartement is goed rolstoel toegankelijk.
Huurtermijn minimaal 1 jaar.
Bankgarantie/waarborgsom gewenst.
Huurovereenkomst conform het roz model.
De huur bedraagt € 1.250 per maand.
Servicekosten € 43,32 per maand (voor oa. schoonmaakkosten, glasverzekering. etc).
De minimum leeftijd is 55 jaar.

Het appartementencomplex beschikt over een binnentuin en op de begane grond zijn tal van faciliteiten aanwezig waaronder een restaurant, een inpandige fietsenstalling, een kapper en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd binnen het complex.
 
Oplevering kan op korte termijn.