Aan Den Singel Schoonhoven

VERKOCHT Zeer luxe appartemente aan de rand van het historisch centrum van Schoonhoven


Op deze historische locatie aan de Lopikersingel - vandaar de naam 'Aan den Singel' - kunt u als koper straks op comfortabele en riante wijze wonen en eventueel werken in een bijzonder sfeervol en functioneel opgezet appartement.
Daarnaast heeft u op deze locatie, het centrum van Schoonhoven, veel winkels, uitgaansgelegenheden en andere openbare voorzieningen binnen handbereik.

Ondanks dat u midden in de stad woont, is er ook voldoende groen in de omgeving te vinden. Het appartementencomplex kijkt uit op de oude Singelgracht en ligt nabij het op de oude stadswal aangelegde stadspark: ''Springerpark”.
Dit historische stadspark biedt tal van mogelijkheden ten aanzien van recreatie.
Tijdens het ontwerpen is geprobeerd de indeling van het complex zo te maken, dat u van maximale privacy geniet.
Aan de achterzijde van het complex ligt een parkeerhof, speciaal voor de bewoners van 'Aan den Singel'. Vanuit deze hof worden ook de garages en bergingen ontsloten. Deze zijn ook binnendoor bereikbaar.

Passende architectuur
Deze locatie, tegen het historische centrum aan, vraagt om een passende invulling. De architect is met respect met dit gegeven omgegaan.
Enerzijds wordt aansluiting gemaakt op de vroeg industriële baksteenarchitectuur van de naastgelegen voormalige melkfabriek. Anderzijds is met de verticale geleding, de gedetailleerde dakranden en gevelbeëindigingen duidelijk aansluiting gezocht bij de historische bebouwing van de binnenstad.
De opdeling van het complex in drie bouwblokken met een eigen uitstraling en details zorgt ervoor dat het project past in de schaal en maat van de situatie.

Optioneel kunt u er nog een parkeerplaats, berging of garage bijkopen.

Neem voor meer informatie contact op met:
Herreveld & de Vogel Makelaardij, te bereiken op 0182-352099

 

Schoonhoven, gelegen in de Krimpenerwaard, op de grens met de Lopikerwaard en de Alblasserwaard, is een stad met een rijke historie.

Met name in de binnenstad zijn tal van plaatsen te vinden waar het verleden nog steeds goed zichtbaar is.
De stad is bekend om z'n eeuwenoude ambachtelijke zilversmeedkunst en wordt daarom dan ook wel de zilverstad van Nederland genoemd.

Vandaag de dag is de gemeente Schoonhoven een dynamische leef- en werkgemeenschap, gelegen op een centrale plaats in het Groene Hart.

Het omliggende groene en waterrijke landschap, met zijn uitgestrekte waarden en rijke ontstaansgeschiedenis, is absoluut uniek.
De waarden zijn een oase van rust en ruimte. Naast die natuurlijke kracht is er veel te beleven en te ontdekken.

Inwoners van Schoonhoven hebben in hun woonplaats de beschikking over een uitgebreid aanbod van voorzieningen. In de binnenstad zijn er tal van winkels gevestigd met grote diversiteit in het aanbod.
Veel winkels hebben een subregionale functie.
Daarnaast is er in de wijk Schoonhoven-Noord nog een klein winkelcentrum te vinden.

Ook op het gebied van onderwijs heeft Schoonhoven veel te bieden; er is keuze uit verschillende bassisscholen en twee scholen voor voortgezet onderwijs. Er zijn voldoende medische voorzieningen aanwezig en er is een grote diversiteit in het aanbod op het gebied van sport in de vorm van gymzalen, sporthallen, sportparken, zwembad en sportverenigingen.

Vanuit de omliggende steden is Schoonhoven goed te bereiken. Anderzijds zijn omliggende steden vanuit Schoonhoven dus ook goed bereikbaar. Met de auto bent u in ca. 30 minuten in hartje Rotterdam, Utrecht of Gouda.

 

 

 

banner-klein-stuiter