Bedrijfsmatig OG
Herreveld & de Vogel Makelaardij - een vaste waarde voor uw onroerend goed

Middels deze kennismaking van onze kant willen wij ons graag voorstellen: wie zijn wij en waar staan wij voor?

Herreveld & de Vogel Makelaardij is een makelaarskantoor met een VastgoedCert gecertificeerde makelaar, de heer P.C. de Vogel, die tevens lid is van de sectie bedrijfsmatig onroerend goed van de branche-organisatie vastgoedPRO.

Het verrichten van makelaarsdiensten vormen de spil van onze activiteiten in de bedrijfsmatig en commerciële vastgoedsector. We richten ons op taxatie en bemiddeling (aan- en verhuur) van kantoren, bedrijven en winkels (commercieel onroerend goed).

Ook het vastgoedmanagement (zowel commercieel als strategisch) is een tak van sport, waarbij wij door onze gerichte en no nonsense aanpak en korte communicatielijnen resultaat gericht zijn en vastgoedoplossingen bieden voor de belegger en de eigenaar/ gebruiker.

Taxatie van bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed.

Met name met betrekking tot de taxatie van onroerend goed zij wij een ondernemende en actieve adviseur: met een heldere kijk op uw onroerend goed en met een scherpe analyse kunnen wij u op verschillende terreinen van dienst zijn.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld de waardering van uw onroerend goed voor de financiering, de jaarrekening, of bij vastgoed(her)ontwikkeling of aan- of verkoop: uw kunt bij ons terecht voor een onafhankelijke waardering.

Steeds meer banken eisen tegenwoordig een taxatierapport dat gemaakt wordt door een taxateur met het certificaat Bedrijfsmatig Vastgoed (BV).

Wij bieden verschillende taxatiediensten aan. Eenmalige taxaties of taxaties op basis van een langdurige relatie, waarbij wij meerdere waarderingen en herwaarderingen van uw onroerend goed kunnen verzorgen op basis van een abonnement.

Bemiddeling bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed

Wij zijn als professionele partij uitstekend op de hoogte van de bedrijfsonroerend goed markt in de regio Krimpenerwaard en de regio Gouda e.o. Tevens beschikken wij over een gedegen ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed.

Wij zijn een ondernemende en actieve adviseur: wij geven scherpe analyses van vastgoedkansen, en zetten de beste koers voor uw portefeuille of object. Strategieën die geënt zijn op uw doelstellingen, die wij gedegen onderbouwen vanuit onze ervaring.

Een succesvol rendement uit uw vastgoed halen, betekent meer dan simpelweg het aantrekken van huurders. Het begint met een goede analyse: welk soort huurders komt in aanmerking en hoeveel zijn zij bereid te betalen? Dan volgt de marketing- en verhuurstrategie: het bepalen van de beste mix tussen potentiële huurders en de condities waaronder het vastgoed verhuurd wordt.

Vaak zien we om ons heen dat verkoop van vastgoed gericht is op een zo snel mogelijk resultaat. Daar geloven wij niet in. Wij kiezen voor een strategie die verder gaat en die meer om het lijf heeft dan het tot stand brengen van een snelle deal. In overleg met uw accountant beoordelen wij of een vastgoedbeslissing past bij de financiële doelstellingen van uw organisatie, ook op de langere termijn. Onze ervaring leert ons dat een lange termijn strategie zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt.

Het leveren van een toegevoegde waarde en het bouwen van een duurzame relatie in een markt die constant verandert. Dat is waar wij voor staan. Die relaties zijn gebaseerd op een goede dienstverlening, een goede samenwerking en vertrouwen.

Wilt u graag meer weten over onze diensten, neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak om de verschillende mogelijkheden toe te lichten.

P.C. de Vogel RMT  Herreveld & de Vogel makelaardij

aanbodbog

 
HenVthuis
weblog

Herreveld & de Vogel Makelaardij
Pleinstraat 21a
2861 XE  Bergambacht
Tel. 0182 - 35 20 99
info@herrevelddevogel.nl

banner-klein-stuiter