Taxaties

Wat is taxeren?
Taxeren is het maken van een schatting om de juiste en realistische waarde van een onroerende zaak te verkrijgen. Er zijn verschillende waarderingen voor zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed, maar het probleem blijft het vaststellen van de juiste waarde.

Zo kan een object getaxeerd worden voor o.a.:
Aan- en verkoop, hypotheek, boedelscheiding, verzekering, Wet waardering onroerende zaken (WOZ), huurwaarde, het bepalen van de onderhandse verkoopwaarde, successierechten, en financieringen. Wij taxeren voor alle banken, NHG en taxatie-instituten zoals NWWI, Rapportnetpro, Taxateursunie, etc.

 

foto huis op papier nl_17301_71849


Herreveld & de Vogel - NWWI-Taxateur in uw regio.

nwwi

NWWI-keurmerk biedt zekerheid over waarde van uw woning
Een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen. Daarnaast willen geldverstrekkers in het kader van fraudepreventie ook taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. Het NWWI Keurmerk zorgt daarvoor.
Zekerheid
Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is hét een keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. Omdat Herreveld & de Vogel makelaardij als NWWI taxateur verplicht is de taxatie volgens uniforme en strenge richtlijnen te onderbouwen, is voor u duidelijk zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Een NWWI taxatierapport van Herreveld & de Vogel makelaardij beschermt u zo tegen een onjuiste waardebepaling.

Taxeren is één van de hoofdactiviteiten van Herreveld & de Vogel Makelaardij. Het taxeren van onroerende zaken is deskundigenwerk. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis van de regionale markt kunnen wij u die deskundigheid bieden.

Onze taxateurs: J.W.P. Herreveld RMT en P.C. De Vogel RMT
Beide makelaars zijn beëdigd en gecertificeerd Register-Makelaar-Taxateur.

 
HenVthuis
weblog

Herreveld & de Vogel Makelaardij
Pleinstraat 21a
2861 XE  Bergambacht
Tel. 0182 - 35 20 99
info@herrevelddevogel.nl

banner-klein-stuiter